200ste Pole Position Plus garage

Universeel autobedrijf en Carxpert-lid Olthof-Joërsen uit Hellendoorn is de 200ste deelnemer aan het ondersteuningsconcept Pole Position Plus van onderdelenfabrikant SKF. Carxpert is het werkplaatsconcept van Group Auto Nederland, een strategische partner van SKF.

Olthof-Joërsen is een gedreven universeel autobedrijf, waar techniek hoog in het vaandel staat. Daarnaast probeert de onderneming zich te onderscheiden van andere garages. Daar valt ook het actief meedoen met concepten als dat van SKF onder.

Domenico Ferrara, project manager garageconcepten bij SKF: “We zijn een ondersteuningsconcept en geen full service werkplaatsformule. Juist voor een productgebonden concept zoals Pole Postion Plus is daarom de content erg belangrijk. Wij zijn druk bezig om diensten te ontwikkelen waarmee we de technische en commerciële slagkracht van de betreffende werkplaatsen verder helpen versterken.”

SKF’s Pole Position Plus, het ondersteuningsconcept voor werkplaatsen, telt in de vijf landen waar het is geïntroduceerd, na één jaar al bijna 1.300 deelnemers. In de Benelux zijn het er inmiddels bijna 300, waarvan nu dus 200 in ons land.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.