2498 km voor een lach

Een twintigtal AD Autobedrijven uit midden-Nederland vertrekt donderdag voor een bijna 2500 km lange tocht die ze over een combinatie van Alpenpassen zal brengen. De rit is een initiatief van AD-grossiers Ferwerda, Fugo en Staadegaard. De opbrengsten van de tocht gaan naar de Clini Clowns.

De AD Autobedrijven midden-Nederland maken de rondreis door Zwitserland omdat het liefhebbers zijn van auto’s en autorijden, maar het is niet alleen voor het eigen plezier. De deelnemers gaan aan de slag voor een lach, per deelnemer wordt 250 euro gedoneerd aan Clini Clowns. Daarnaast zamelen de bedrijven via onder meer collectes geld in voor het goede doel. De tocht is via Facebook en Twitter te volgen.

Formulemanager Michel Dorrestijn legt uit: “Het draait om een lach. We willen zelf natuurlijk de komende dagen onderling veel plezier hebben en zo de banden tussen de AD Autobedrijven onderling en met hun grossier verder verstevigen. Tegelijkertijd vinden we dat ernstige zieke kinderen die het lachen meestal vergaat ook zo’n lach verdienen. Dat maken de Clini Clowns mogelijk en daarom is dat een prachtig initiatief om te kunnen helpen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.