AAS officieel Aegon-partner ruitherstel

AAS is per 1 oktober benoemd als autoruitherstelketen voor Aegon. De verzekeringsmaatschappij sluit voor het eerst een collectieve deal op autoruitgebied met een herstelketen. Overigens geldt de afspraak alleen voor AAS-herstellers die ook aangesloten zijn bij het netwerk van Aegon Schade Service.

Paul Knapper, buitendienstmanager Expertise en Preventie Aegon Schade: “Aanleiding voor deze benoeming is dat AAS een kwalitatief hoogwaardig en landelijk serviceconcept heeft voor autoruitherstel dat ervoor zorgt dat onze gezamenlijke klanten worden geholpen met de hoogwaardige service die wij nastreven.”
Nicole Spenkelink, directeur AAS: “Dit is een bevestiging dat er behoefte is aan professionele partners die vanuit een ‘autoschadeview’ nu ook autoruitherstel bieden.”

Eigen netwerk

Op 1 november vorig jaar is het nieuwe schadeherstelnetwerk Aegon Schade Service van start gegaan, een eigen netwerk van schadeherstelbedrijven voor de verzekerden van Aegon. Met dit netwerk wil de maatschappij zich onderscheiden met een herkenbare en kwalitatieve service en rechtstreeks contact met de klant. Inmiddels zijn er 500 schadeherstelbedrijven aangesloten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *