Accupakket in je aanhanger

Om overal te kunnen opladen, creëert het Duitse bedrijf Ebuggy een netwerk van oplaadstations. Het gaat hierbij niet om een losse laadpaal, maar een volledig ingericht gedeelte bij een tankstation waar meerdere Ebuggy’s klaar staan. Dr. Manfred Baumgartner algemeen directeur van Ebuggy: “Een Ebuggy kan ten alle tijden binnen twee minuten verwisseld worden, waardoor een onbeperkte actieradius wordt verkregen.”

“Door de komst van de Ebuggy zijn fabrikanten van elektrische voertuigen in staat om goedkopere auto’s te maken met een kleinere batterij. Het elektrisch rijden kan zich zo sneller gaan groeien”, legt Baumgartner uit.

Het project wordt onder meer gesteund door Germany’s Ministry of Economics and Technology, dat ook meewerkt aan het BMWi-concept.

[responsive-video identifier=”TyQC7z0P2zE”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2683 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *