ACD Deventer kiest Autoschade Herstel Groep

Schadeherstelbedrijf ACD Deventer is onlangs toegetreden tot Autoschade Herstel Groep Nederland (AHGN). De mogelijkheid om bij AHGN met haar focus op duurzaam schadeherstel aan te sluiten, heeft ACD met beide handen aangegrepen.

De schadehersteller geeft aan dat de groep goed begrijpt wat de zakelijke opdrachtgever wenst en hiervoor via de Stichting Groen Autoherstel duurzame oplossingen aanbiedt op het gebied van schadeherstel. Alle vestigingen van Autoschade Herstel Groep zijn eerder dit jaar gecertificeerd door de Stichting Groen autoherstel.

ACD Deventer is tien jaar geleden opgericht en heeft vorig jaar een compleet nieuw pand op een perfecte locatie in Deventer geopend. De werkplaats beslaat op dit moment 600 kubieke meter met een groeimogelijkheid naar 900.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.