AD Autobedrijf Rijpma in het nieuw

Autobedrijf Erik Rijpma in Gorredijk betrekt een nieuwbouwpand aan de De Werf 34 in Gorredijk en heeft zich sinds 1 maart aangesloten bij de garageformule van AD Autobedrijf. Rijpma is gespecialiseerd in APK’s, airco’s, elektronica en LPG-installaties.

Directeur en eigenaar Erik Rijpma: “De aansluiting bij AD Autobedrijf is voor ons een logische nieuwe stap in onze professionalisering. Deze organisatie verzorgt bijvoorbeeld regelmatig trainingen. Onze medewerkers blijven zo op de hoogte van actuele technische informatie van alle merken auto’s. Hiervan profiteert uiteindelijk de klant. Wat voor ons echter heel belangrijk is, is dat we onze eigen identiteit kunnen behouden.”

Autobedrijf Erik Rijpma is in 1999 opgericht in Heerenveen. Vanuit het nieuwe pand bedient het nieuwste AD-lid de regio Gorredijk, Terwispel en Tijnje.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *