AD-grossier AMA-Ambag opent nieuw pand

Met een groot feest vierde AD-grossier AMA-Ambag onlangs de opening van hun nieuwe bedrijfspand. Meer dan 500 mensen bezochten de open dagen en zagen de 75-jarige oprichter Van der Linden het pand openen. Hij startte in 1966 startte met een autobedrijf aan huis.

Het nieuwe pand in Andelst heeft een vloeroppervlak van 2.300 vierkante meter, waar het oude pand 900 vierkante meter groot was. “Dit betekent extra ruimte voor uitbreiding van het productengamma en een verbreding van het bestaande assortiment.”

AMA-Ambag is sinds 1985 actief en heeft inmiddels drie vestigingen in de regio Betuwe, Arnhem en Nijmegen. Deze zijn allen gespecialiseerd in automaterialen, gereedschappen, bedrijfskleding, schoenen en banden voor onder andere garagebedrijven, autoschadeherstelbedrijven en industrie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *