Adriaan Roggeveen als commissaris naar Stern

Adriaan Roggeveen gaat binnenkort aan de slag als nieuw lid van de raad van commissarissen bij Stern Groep. De benoeming van Roggeveen vindt plaats tijdens de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op 12 maart 2012.

De pensionaris krijgt het na het verlaten van Sator dus extra druk. Inmiddels is Roggeveen directievoorzitter van het nieuw opgerichte AP United en zal dus ook tijd gaan stoppen in de dealerholding van Stern. Hij volgt daar de heer Eykel op als commissaris die ‘de club’ verlaat. Zijn aanstelling zal minimaal gelden voor een periode van vier jaar.

“De heer Roggeveen wordt voorgedragen met het oog op zijn brede bestuurlijke en maatschappelijke ervaring, zijn capaciteiten, alsmede zijn belangrijke kennis van de onderdelen- en distributiemarkt”, aldus de toelichting van Stern.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.