Afsprakenmodule in Autoflex

Het Bovag-gecertificeerde softwarepakket Autoflex komt met een nieuwe module op de markt. Deze module is in eigen huis ontwikkeld en geïntegreerd in de digitale agenda van het softwarepakket.

Het wordt op deze manier voor de gebruikers makkelijk gemaakt om online afspraken in te kunnen plannen. Er kan zelf bepaald worden welke keuze-items in de online afspraakmodule worden getoond. “Zo zullen de keuze items bij een bedrijf dat alleen auto’s verkoopt anders zijn dan een bedrijf dat auto’s repareert. Het ene bedrijf zal bijvoorbeeld kiezen om een proefrit als item aan te schakelen. Het andere bedrijf kiest eerder voor een motorstoring uitlezen en andere werkplaatsgerelateerde items”, aldus Willem Nijhof van Autoflex.

De nieuwe functie van het softwarepakket ondersteunt ook het vrij inplannen per dagdeel. De klant kan in dat geval een afspraak rechtstreeks in de agenda van het bedrijf plaatsen, zonder heen en weer sturen van mailtjes of tussenkomst van een externe helpdesk. Nijhof: “Het enige wat de garagehouder doet is een bevestiging sturen van akkoord voor de afspraak, natuurlijk rechtstreeks vanuit Autoflex om extra handelingen te voorkomen.”

De introductie van de module gebeurt deze week op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *