Afstand concurrentie Leaseplan Direct kleiner

In de benchmarkmonitor van Lease Trader worden met regelmaat de leaseprijzen van Directlease, Toplease, Justlease en Leaseplan Direct vergeleken. Uit de nieuwste cijfers blijkt dat het prijsverschil tussen Leaseplan Direct en haar partners steeds kleiner wordt. Dat meldt Autoleasewereld.nl op haar website.

Directlease blijkt gemiddeld de duurste aanbieder te zijn. Toplease en Justlease verschillen onderling weinig. De benchmark van Lease Trader laat nu zien dat de prijzen van Leaseplan Direct al enige tijd richting die van de concurrentie gaan. Was in mei vorig jaar het gemiddelde prijsverschil nog zestig euro per maand, inmiddels is dat teruggelopen tot twintig euro per maand.

Directeur Wilbert Philippo van Lease Trader: “De vergelijking in de benchmarkmonitor wordt gemaakt op basis van vaste looptijd, kilometrage en andere gelijkwaardige voorwaarden. Iedere meting kiezen de leasemaatschappijen welke auto’s er ‘in het bakje gaan’ en daarvan worden de gegevens verzameld.”

“Uit de 450.000 zoekopdrachten van het MKB over heel 2011 blijkt dat de zuinige Volkswagen Golf het populairst is. Echter, de duurdere categorieën gaan het steeds beter doen. BMW is hier een voorbeeld van”, aldus Autoleasewereld.nl.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.