Afwikkeling autoruitherstel geheel online

Kwik-Fit Glas biedt haar verzekerde klanten de mogelijkheid om geheel online een ruitvervanging te plannen. Op basis van het kenteken wordt de juiste autoruit (fabrieksspecificaties) besteld en kan een afspraak gemaakt worden voor montage.

Volgens Kwik-Fit zelf is zij de eerste autoruitschadehersteller die dit proces geheel online verzorgt. Met de nieuwe online planner van Kwik-Fit Glas is de verzekerde klant in meer dan tachtig procent van alle gevallen in één keer klaar en daarmee is het proces voor de klant aanzienlijk vereenvoudigd.

Pieter Bikker, fleetsales directeur van Kwik-Fit: “Met de online planner maken wij het onze klanten nog gemakkelijker. Vanaf nu kunnen wij met recht claimen de enige te zijn in de autoruitherstelmarkt die het proces van ruitvervanging van A tot Z online afwikkelt. Waar andere autoruitherstellers er voor kiezen om door geldverslindende radio- en TV-campagnes de consument angst aan te jagen, kiezen wij er juist voor om te investeren in oplossingen die bijdragen aan het gemak van onze klanten.”

Kwik-Fit lanceerde onlangs nog een applicatie op Facebook, waarmee automobilisten hun kennis van het dashboard kunnen testen en bijschaven. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.