AH Autoschade start webshop autospuiten

De schadeketen AH Autoschade Herstel van The Alwaysbemobile Company start vandaag met een webshop voor het spuiten van auto’s. Consumenten die zijn uitgekeken op de kleur van de auto of op de onvermijdelijke gebruikssporen, kunnen bij Total Recol terecht voor een totale make-over.

Michael Huis, directeur AH Autoschade Herstel: “Het gebeurt steeds vaker dat mensen nog zeer tevreden zijn met hun auto, maar zijn uitgekeken op de kleur of zich ergeren aan de gebruikssporen. Total Recol biedt deze groep consumenten de mogelijkheid om nog jaren te genieten van hun auto in een nieuw jasje. Zo is Total Recol een interessant alternatief voor de aanschaf van een nieuwe auto.” Kenmerkend voor het concept is dat de kosten vooraf berekend kunnen worden. Op de website Totalrecol.nl is de make-over van de auto in drie stappen te regelen.

Volgens Huis is de schadeherstelbranche van oorsprong een passieve business. “Bedrijven wachten tot reparaties worden aangeboden. Met Total Recol doorbreken we deze traditie en zoeken we de markt bewust op. Wij voegen met onze specialistische kennis en ervaring graag iets toe aan het rijplezier van de automobilist. Daarom zullen we de komende tijd met meer initiatieven komen waarbij we een nieuwe dimensie toevoegen aan de schadeherstelbranche.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.