Alderliesten is de beste

Autoschade Herstel Alderliesten uit Ridderkerk is door schadeherstelketen Autoschade Herstel Groep gekozen tot AHG Autoschadeherstelbedrijf van het jaar 2017.

ahgAutoschade Herstel Alderliesten geldt als hét voorbeeld binnen de keten op het gebied van klantenreviews en inkooployaliteit. Directeur Guus van Dreven (foto rechts): “In deze tijd dien je als onderneming online zichtbaar te zijn. Een uitstekend hulpmiddel om bovenaan in Google zichtbaar te worden zijn klantenreviews. AHG faciliteert haar vestigingen door het online aanbieden van klantentevredenheid enquêtes. Door het online plaatsen van klantreviews ben je direct transparant over de kwaliteit die je bedrijf levert. Dit inspireert klanten om voor jouw bedrijf te kiezen op het moment dat ze online op zoek gaan naar een schadeherstelbedrijf.”

Teamprestatie

Zoals het een goed directeur betaamt, benadrukt Arie Alderliesten (foto links) dat het winnen van de prijs een teamprestatie is geweest: “Zonder de inzet van mijn medewerkers worden enquêtes niet uitgezet en wordt niet op de juiste manier ingekocht. Deze prijs bevestigt de kwaliteit die we als team willen neerzetten.” Autoschade Herstel Roos uit Alkmaar werd tweede in de verkiezing. Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw-Vennep werd derde.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3830 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters