Alle Care-vestigingen in het groen

Care Schadeservice heeft samen met Auto Recycling Nederland (ARN) milieuscans verricht bij alle 52 vestigingen. Dit in het kader van de voortgang in het project Care Green. Alle vestigingen hebben uiteindelijk het milieucertificaat gehaald.

De scan van Care en ARN is gericht op de reductie van elektra- en gasverbruik, maar ook op een betere en efficiëntere afvalstroom. Na de milieuscan is voor iedere vestiging een verbeterplan gemaakt. Nadat de aandachtpunten zijn aangepakt door de vestigingen, hebben zij allemaal het certificaat in ontvangst mogen nemen.
Care doet nog meer om groener te produceren. Zo inventariseert zij de mogelijkheden van elektrisch vervangend vervoer en probeert zij het lakverbruik per medewerker te beperken. Care heeft op dit moment de vervangend vervoervloot omgezet naar A- en B-labels en voor het lakverbruik is een systeem ontwikkeld dat bijhoudt hoeveel lak een medewerker verbruikt.

Met Care Green wordt een CO2-reductie van 20 procent nagestreefd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.