Alwaysbemobile schrapt vijftien banen

The Alwaysbemobile Company herschikt het personeelsbestand waardoor het personeelsbestand met in totaal vijftien banen afneemt. Directeur Anthonie Zoomers wil hiermee de Profile-formule ‘versterken en uitbouwen’.

In dat kader wordt de organisatie in Veenendaal versterkt met functies op het gebied van inkoop- en categorymanagement, marketing en sales. Daarnaast wordt er een servicecenter voor de ondernemers ingericht en de operationele afdeling uitgebreid. Daarnaast vindt door herschikking van functies een stroomlijning van de organisatie plaats om ‘daarmee de slagkracht verder te vergroten’. Per saldo neemt het medewerkersbestand af met de genoemde vijftien FTE’s.

“Het is te betreuren dat we functies niet één op één kunnen herplaatsen en dat we dus van een aantal gewaardeerde collega’s afscheid moeten nemen. Maar alleen met een slanke en slagvaardige organisatie die volledig ten dienste staat van de ondernemers en de klanten kunnen we onze ambitieuze doelstellingen realiseren”, aldus Zoomers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *