American Cars en Jan Snel naar AD Autobedrijf

Autobedrijf Jan Snel in Puttershoek, dat dit jaar vijftig jaar bestaat en Mitsubishi-dealer is, heeft zich onlangs aangesloten bij de formule AD Autobedrijf. Ook Garage American Cars in Schinnen is sinds 1 februari toegetreden tot de internationale garageformule.

Door onder meer de technische ondersteuning en het grote assortiment auto-onderdelen die AD Autobedrijf biedt, kan de American Cars-garage nu ook onderhoud en verkoop aanbieden van niet-Amerikaanse auto’s. AD Autobedrijf American Cars Schinnen is merkdealer van Jeep en gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en diagnose van Amerikaanse automerken, zoals Jeep, Dodge, Chrysler en Chevrolet. Er werken vijftien mensen, waarvan vijf monteurs.

Janette Snel, directrice van Autobedrijf Jan Snel: “Autoverkoop blijft belangrijk voor ons bedrijf. Daarnaast bieden wij steeds meer diensten op het gebied van auto-onderhoud en reparatie. Om die reden hebben we ons aangesloten bij de garageformule van AD Autobedrijf, waardoor wij sneller aan goede onderdelen kunnen komen voor reparaties en onderhoud van alle automerken. Op deze manier bieden wij een nog completere service aan onze klanten.” Er werken elf mensen bij het autobedrijf, dat ook schadeherstel en reparatie verzorgt.

Het netwerk van AD Autobedrijf omvat meer dan 4.600 autobedrijven in vijftien landen. Eind januari sloot ook Auto Service Ekkersrijt in Son zich nog aan. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *