ANWB komt met onderhoudsmeter

De ANWB lanceert vandaag de Onderhoudsmeter, een online hulpmiddel voor autobezitters om een indicatie te geven van de verwachte kosten voor reparaties en onderhoud. Dit wordt afgezet tegen de waarde van de auto.

“Veel mensen hebben weinig zicht op wat een auto werkelijk kost. Zij schrikken vaak van de reparatie- en onderhoudskosten die nodig zijn om de auto in goede staat te houden. Zeker als hier aanzienlijke kosten aan verbonden zijn. De bezitter van een wat oudere auto staat dan al snel voor het dilemma: rij ik er nog mee door of koop ik een nieuwe? De Onderhoudsmeter geeft ook hierin een algemeen advies”, aldus de ANWB.

Anwb.nl/onderhoudsmeter maakt gebruik van diverse autodatabestanden. Alleen auto’s jonger dan twaalf jaar kunnen worden ingevoerd in het systeem.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *