ASN Autoschade Service Goosen verkocht

Catsman Autoschade heeft op 1 januari 2012 de vestiging ASN Autoschade Service Goosen Uithoorn overgenomen, inclusief personeel. De nieuwe naam van het bedrijf is ASN Autoschade Service Catsman Uithoorn.

Naast autoschadeherstel is Catsman Autoschade ook gespecialiseerd in truckschade. Beide bedrijfsactiviteiten worden samen gevoegd in het pand aan de Johan Enschedeweg 17 in Uithoorn. De Bosch Car Service garage van Catsman blijft gevestigd aan de Anthony Fokkerweg 16-20.

“Voor klanten van beide bedrijven verandert er verder niets in de dienstverlening”, aldus Jacques Catsman. “Catsman bestaat al ruim 55 jaar. De overname biedt ons als bedrijf nieuwe kansen in een nog altijd veranderende markt.”

ASN Autoschade Service Catsman Uithoorn is een Focwa Eurogarantbedrijf en Focwa Truck Schade Servicebedrijf. De ASN Groep is een autoschadeherstelketen van ruim vijftig franchisenemers in de Benelux.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.