ASN Heijmans opent innameloket in Oosterland

ASN Autoschade Service Heijmans in Steenbergen heeft op 1 november een innamepunt bij Autobedrijf Ista en Zoon in Oosterland geopend. De samenwerking is ingezet, omdat alleen lokale naamsbekendheid in de schadeherstelbranche niet meer voldoende is.

Arjan Heijmans, directeur van ASN Heijmans Steenbergen: “Samen met ASN Groep zijn we al langere tijd op zoek naar mogelijkheden om te groeien en ons werkgebied in Zeeland uit te breiden. Ons nieuwe innameloket is inmiddels de tiende van de groep in Nederland. Bij schade hoeven de inwoners van Schouwen-Duivenland nu niet meer ver te rijden. Er staat gratis vervangend vervoer klaar.”

Directeur Anton Ista van Autobedrijf Ista in Oosterland ziet ook veel kansen in de samenwerking. “Als vakgarage bieden we een breed dienstenpakket. Omdat de automarkt eerder krimpt dan groeit, zoeken wij continu naar kansen om onze activiteiten te verbreden. De samenwerking met ASN Heijmans Steenbergen past in dat plaatje, want de loketfunctie is een mooie aanvulling op onze dienstverlening. Het succes moet uiteraard nog blijken, maar dat geldt voor alle investeringen in de toekomst.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.