Athlon overhandigt eerste Kangoos ZE aan Rabobank

Renault is gestart met de levering van de elektrisch aangedreven modellen uit het Renault ZE-gamma. Athlon Car Lease ontving de primeur in Europa om de eerste Renaults Kangoo ZE te overhandigen aan de Rabobank.

De ingebruikname van de eerste elf elektrisch aangedreven Renaults door Athlon Car Lease is onderdeel van de aangekondigde reserveringsovereenkomst van honderd volledig elektrisch aangedreven Renaults. In totaal neemt het leasebedrijf 65 Renaults Kangoo ZE en 35 Renaults Fluence ZE af. Athlon Car Lease zet de komende jaren in op verduurzaming van het wagenpark.

“De mobiliteitsbehoefte van onze klanten verandert en duurzaamheid krijgt hier een steeds belangrijkere rol in. Ook het autogebruik en de manier waarop wagenparkbeheerders en leasebedrijven hiermee omgaan, verandert de komende jaren flink”, aldus Marchel Koops, commercieel directeur van Athlon Car Lease. “Wij zijn ervan overtuigd dat elektrisch vervoer een belangrijke bijdrage levert in de strijd tegen klimaatverandering en dat elektrische auto’s op termijn een aanzienlijk deel van de markt voor mobiliteitsoplossingen veroveren.”

Renault is in november 2011 in Nederland van start gegaan met de verkoop van de Kangoo ZE en Fluence ZE. De Twizy volgt in het voorjaar van 2012 en de ZOE in het najaar.
Met het Flex Centre positioneert Athlon Car Lease zich als één van de initiatiefnemers voor het nieuwe werken op een duurzame manier.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *