Audaflow Lease sluit J en T Autolease en Directlease aan

J en T Autolease en Directlease zijn recent als eerste maatschappijen aangesloten op Audaflow Lease van ABZ. Beide bedrijven hebben in Nederland een gezamenlijk wagenpark van meer dan 15.000 auto’s.

“Wij ervaren dat onze medewerkers meer gelegenheid hebben tot direct contact met de berijders van onze leaseauto’s in geval van schade. Audaflow Lease is in staat om Straight Through Processing toe te passen, een slimme manier van automatisch gegevens uitwisselen. Hierdoor wordt tijd bespaard op de afhandeling van de schade. Tijd die nu volledig gestoken kan worden in nazorg en een klantgerichte afhandeling van de schade”, aldus Wendy Thijssen, operationeel manager J en T Autolease.

De Audaflow Lease dienstverlening ondersteunt het schadebehandelingsproces voor leasemaatschappijen. Vanaf de schademelding tot en met geautomatiseerde controles op afspraken tussen de betrokken partijen en bijvoorbeeld het verkrijgen van uniforme management informatie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.