Auto Prof Gorinchem naar 19-21 april 2022

Beursorganisator Easyfairs heeft besloten om de Auto Prof-vakbeurs in Gorinchem, die gepland stond voor 8, 9 en 10 februari 2022, te verplaatsen naar 19, 20 en 21 april.

Easyfairs heeft de afgelopen dagen met exposanten overleg gevoerd over de nieuwe data, omdat 8 februari gezien de huidige lockdown te vroeg komt om met een gerust hart een beurs te kunnen organiseren. “Samen met onze exposanten en mediapartners hebben we besloten de vakbeurs te verplaatsen. We kunnen door de huidige maatregelen niet met elkaar garanderen dat het net zo’n geslaagde editie gaat worden, als we in eerdere jaren mochten beleven”, legt Malou Peters namens Easyfairs uit.

“Het is spijtig dat Autoprof niet kan plaatsvinden, maar we zijn blij dat het gelukt is om een nieuwe datum te vinden: 19, 20 en 21 april 2022. We spreken onze dank uit richting de exposanten, omdat zij zich inzetten er samen met ons een onvergetelijke editie van te maken in april. Daarnaast heeft de verplaatsing ook deuren geopend en melden zich nieuwe én oude vertrouwde namen die april een mooi momentum vinden om met de branche samen te komen”, aldus Peters.

Andere vakbeurzen

De nieuwe data geven de organisatie in ieder geval een paar maanden respijt, in de hoop dat de beurs in april wel kan plaatsvinden. Bij het kiezen van de nieuwe data is rekening gehouden met andere vakbeurzen in Europa. Zo staat de reeds enkele malen uitgestelde Autotechnica nu gepland voor 27 tot 30 maart 2022. De organisatie van die beurs in Brussel wacht met spanning op de ontwikkelingen in de komende maanden en meldt ondertussen dagelijks aanmeldingen van nieuwe exposanten. De grote internationale beurzen Equip Auto en Automechanika zijn beide in het najaar van 2022.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *