Autobedrijf De Jong start Quick Repair Service

Mitsubishi-dealer De Jong (Amsterdam en Almere) werkt sinds vrijdag als eerste bedrijf in Nederland onder naam van de nieuwste garageformule. Quick Repair Service Benelux richt op onderhoud en reparatie van alle merken en modellen.

Danny Scheffmann van Autobedrijf De Jong: "Op dit moment gaat het erom klanten geen reden te geven naar een ander bedrijf te gaan en mijn werkplaats gevuld te houden door ook vreemd merk rijders binnen te halen. Met Quick Repair Service wordt ik geheel ontzorgd, wordt de reclame geregeld, worden direct mail acties naar mijn klanten opgezet en de middelen verstrekt om voor alle merken de werkplaatsgegevens op te vragen en onderdelen te bestellen."

Binnenkort worden er, volgens de website van Quick Repair Service, ook vestigingen gestart in Bodegraven, Brunsum en Zwolle.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.