Autobedrijf Jos Bouw wordt Autoexcellent

Autobedrijf Jos Bouw uit Nijkerk mag zich als eerste autobedrijf van Gelderland, Autoexcellent noemen. Autexcellent is een premium full service werkplaatsformule voor autobedrijven die in alle merken gespecialiseerd zijn. Een internationale formule waarbij aangesloten garagebedrijven continu aan hoge eisen dienen te voldoen.

Sinds 2013 is dit concept in Duitsland uitgerold. Binnen een jaar telde de formule al meer dan 30 vestigingen. GroupAuto heeft exclusief voor Nederland een licentie verworven van deze internationaal actieve formule.

Eigenaar Jos Bouw: “Ons autobedrijf heeft altijd grote ambities gehad als de multimerken specialist. Afgelopen 10 jaar zijn we dan ook flink gegroeid. De stap naar een nog groter pand met grote showroom van 750 m2, grotere werkplaats, een spuiterij met een eigen schadeherstel afdeling en een autowasserette is dan ook onvermijdelijk en zeer wenselijk voor ons. We zijn echt toe aan uitbreiding, een stukje verandering en nog verdere verbetering. De ambities die wij hebben, daar sluit de formule Autoexcellent heel goed op aan. Zo worden onze monteurs continu technisch bijgeschoold en getraind. Ons pand en uitstraling dient te voldoen aan bepaalde voorwaarden en onze werkplaats moet voorzien zijn van de meest geavanceerde en erkende gereedschappen en apparatuur. Dit zijn slechts enkele eisen van Autoexcellent, waar al onze klanten uiteindelijk in onze dienstverlening van profiteren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.