Autobedrijf Spekkels sluit zich aan bij Autofirst

Autobedrijf Spekkels treedt vanaf april officieel naar buiten als lid van Autofirst. Het bedrijf trad eerder dit jaar al toe, maar zegt met de bekendmaking te hebben gewacht totdat ook de aankleding van het pand een feit was.

auto-spekkels-werkplaatsEigenaar Arend Spekkels (62) zegt de tweede locatie van Autofirst in Midden-Nederland te zijn. Bij het in 1999 gestarte familiebedrijf (vrouw en zoon werken er ook) zijn drie monteurs in dienst. Behalve in reparatie, onderhoud, schadeherstel en occasions voorziet het bedrijf ook in nieuwverkoop; gemiddeld zo’n tweehonderd auto’s per jaar. Spekkels is Leaseprof Service Center en gespecialiseerd in Volvo. De keuze viel op Autofirst vanwege onder meer de korte lijnen van het concept, de vier extra scholingsdagen op jaarbasis en de mobiliteitsgarantie.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †