Autobedrijf Vullings Best naar AD

Autobedrijf Vullings, sinds 1958 gevestigd in Best, gaat verder als AD Autobedrijf Vullings. Het autobedrijf wordt daarmee onderdeel van het internationale AD netwerk van meer dan 4.600 autobedrijven.

Het Bovag aangesloten AD Autobedrijf Vullings verzorgt de jaarlijkse APK, reparaties en regulier onderhoud voor alle automerken. Het bedrijf is tevens KIA specialist en erkend reparateur sinds de Nederlandse introductie van het merk in 1993 en beschikt daarom ook over een ruim aanbod van jonge KIA’s, maar ook andere, occasions in diverse prijsklassen. AD Autobedrijf Vullings heeft vier monteurs in dienst die kennis hebben van alle automerken en altijd klaar staan voor een gesprek met onze klanten.

Directeur M. Vullings: “Dankzij een van onze leveranciers, de Technische Centrale, zijn wij in aanraking gekomen met de AD Autobedrijf formule. De principes achter het AD Autobedrijf passen uitstekend bij de denkwijze van Autobedrijf Vullings, bovendien stelt het AD Autobedrijf ons in staat om iedere klant en iedere auto te bedienen. We willen de markt dus in een bredere zin gaan benaderen. Nu we ook 24 maanden garantie kunnen bieden, hebben we daar absoluut een goed gevoel over.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *