Autocrew start met eigen pechhulp

Autocrew lanceert in Nederland zijn eigen pechhulp. Klanten die bij het werkplaatsconcept hun auto laten onderhouden of repareren voor minimaal 200 euro, krijgen gratis pechhulpgarantie aangeboden. Hierdoor is de klant binnen de woonplaatsgrenzen verzekerd van noodreparatie.

Wie bijkomende dekking in Nederland of heel Europa wil, kan een aanvullend verzekeringspakket afsluiten. De verzekering geldt voor een termijn van twaalf maanden en is ondergebracht bij Allianz Global Assistance.

De hulpverlening is afhankelijk van de leeftijd van de auto en het gekozen verzekeringspakket. De prijzen van de aanvullende pakketten variëren van 46 euro voor een auto tot vijf jaar oud in binnen- en buitenland tot 58 euro voor een auto van tien tot vijftien jaar oud in Nederland. Noodreparaties worden in Nederland uitgevoerd door een medewerker van een Autocrew-garage en binnen Europa door een erkende hulpverlener. Transport is daarbij inbegrepen, net als vervoer van bagage en inzittenden.

“Autocrew Pechhulp biedt de bedrijven de kans hun klanten nog meer service te bieden. De gratis Woonplaats Pechhulp Garantie is een ideale tool voor extra klantenbinding. Bosch ondersteunt de garages met de nodige middelen om de pechhulp bij de klanten onder de aandacht te brengen, maar de promotie en klantenwerving ligt bij de bedrijven zelf”, zegt Marieke Groeneveld, conceptmanager bij Robert Bosch.

Autocrew werd in Nederland in 2010 gelanceerd en telt ondertussen honderd leden. Eind dit jaar mikt het concept in ons land op 140 leden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.