Autodata koopt Internetklant

Autodata heeft alle activiteiten van het bedrijf Internetklant overgenomen. Maarten Palthe was directeur en eigenaar van deze onderneming, opgericht in 2012. Hij is na de overname bij Autodata Nederland in dienst getreden.

“Reden voor deze overname is dat Autodata in haar diensten maximaal wil aansluiten bij de klanten van de autobedrijven. De consument is leidend en daar moeten alle processen naadloos op aansluiten”, aldus Erik van den Heuvel commercieel directeur van Autodata Nederland.

Autodata wil zich met het inlijven van Internetklant beter profileren op het succesvol implementeren van internetstrategieën voor de autobranche. Doel voor Autodata klanten moet zijn om met behulp van digitale communicatie meer prospects te bereiken, meer prospects tot klant te converteren en om klanten aan het bedrijf te binden.

Maarten Palthe zal het verkoopteam versterken, waarbij hij zich gaat toeleggen op holdings, importeurs, franchisenemers en financiële dienstverleners.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *