Autoglaz twaalf in Arnhem

De twaalfde vestiging van Autoglaz heeft dinsdag 1 november 2011 haar deuren geopend in Arnhem. Ondernemer Diderik van Westreenen opende eerder dit jaar al een vestiging in Tiel. Op 18 november is de officiële opening met een open huis.

Van Westreenen kiest bewust voor een vestiging in Arnhem: “De regio Arnhem kent veel bedrijvigheid. Onze specialisten van Autoglaz Tiel waren daarom bijna dagelijks in deze regio te vinden. Dan is het logistiek gezien praktischer om een vestiging in de buurt te hebben. Autoglaz Arnhem is een prachtige nieuwe vestiging met een mooie wachtruimte die van alle gemakken is voorzien.”

De merkonafhankelijke glasformule streeft er naar voor het eind van het jaar vijftien vestigingen operationeel te hebben. Onlangs opende Autoglaz ook filialen in Ridderkerk Utrecht en Emmeloord.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.