Autohopper in een jaar naar 25

Nog geen jaar na de opening van de eerste vestiging opende Autohopper onlangs haar 25ste vestiging in Coevorden. De verhuurformule is nu sterk vertegenwoordigd in het midden en oosten van Nederland, maar komende maanden zal er uitbreiding zijn naar andere delen. Komende week opent Autohopper haar 26ste vestiging in Sneek.

Mark Dekker van Autohopper: “We zijn erg blij dat we het afgelopen jaar een sterke groei hebben kunnen laten zien, zowel qua nieuwe vestigingen als groei in de bezettingsgraad van de huurauto’s. We zien nu dat de vestigingen gestaag hun huurvloot uitbreiden en dat de ondernemers er een interessant rendement uit halen.”

Bij Autohopper zit ook de lokale verhuur in de lift. “Er wordt meer en meer onder consumenten en door MKB-ers gehuurd. Zij zijn steeds meer op zoek naar een flexibele inzet van voertuigen en nu kunnen ze ook dichtbij terecht.”

Samen met lokale autobedrijven

Autohopper ontwikkelt zich met name in verzorgingsgebieden tot 60.000 inwoners en gaat de samenwerking aan met lokale auto- en schadeherstelbedrijven, om samen met de shop-in-shop-formule van Autohopper de huurmarkt te bewerken. “Juist die samenwerking met lokale ondernemers blijkt goed te werken. Zij kennen de markt en hebben het contact met de klant. We zien dat Autohopper hun helpt een betere en uniekere positie als totaalaanbieder te krijgen in hun lokale markt”, aldus Dekker.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *