Autoprofessioneel Venray geannuleerd

De organisatie van de Vakbeurs Autoprofessioneel en Schadeherstel Venray heeft besloten het evenement in 2013 van de beurskalender te halen.

“Op dit moment is er te weinig draagkracht vanuit de markt om hier een hoogwaardige vakbeurs te organiseren.” aldus beursorganisator Geert Huising.

Evenementenhal benadrukt dat de kwaliteit van het evenement voorop staat. Huising: “Bezoekers maken tijd vrij om Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs Venray te bezoeken. Wij willen hen dan ook een waardevol evenement bieden. De omvang van het evenement is hierin niet doorslaggevend. De diversiteit aan deelnemers, kennis en productinformatie wel.”

Voor 2014 wordt opnieuw gekeken op welke manier de Automotive branche in zuidoost Nederland in Evenementenhal Venray vertegenwoordigd kan worden. “In overleg met exposanten van eerdere edities en potentiële exposanten in de regio zullen gaan wij in 2014 een evenement neerzetten dat voor de regio een absolute meerwaarde heeft”, aldus Geert Huising.

Voor Automotive exposanten en bezoekers: op 11, 12 en 13 maart 2014 staat in Evenementenhal Gorinchem de tiende editie van Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem gepland met meer dan 300 exposanten en 15.500 bezoekers.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.