Autoschade Herstel Heijstek Renault Erkend

Autoschade Herstel Heijstek heeft zich verder gespecialiseerd. Een gerichte investering heeft voor het bedrijf uit Werkendam geresulteerd in een officiële erkenning Renault Erkend Schadeherstel, ook wel RES.

Renault Erkend Schadeherstel houdt in dat de reparaties aan auto’s van het desbetreffende merk worden hersteld conform de strenge fabriekseisen van Renault. Vereisten voor Renault Erkend Schadeherstel zijn de Eurogarant-norm van Focwa in combinatie met strenge aanvullende eisen van de fabrikant. Een van deze merkspecifieke eisen is, het werkzaam zijn van minimaal één autoschadetechnicus genaamd Cartech.

De Cartech gecertificeerde medewerker heeft extra Renault merktrainingen gevolgd. De Cartech ziet er bij alle activiteiten binnen het schadeherstelbedrijf op toe dat de auto wordt hersteld conform de eisen van Renault. Hierbij dient gebruik gemaakt te worden van het juiste gereedschap en de correcte diagnoseapparatuur.

Samen met het gebruik van originele Renault-onderdelen garandeert dit het volledige behoud van de fabrieksgarantie van Renault. Na het herstel van de auto ontvangt de berijder het Renault Merkgarantiebewijs, een bevestiging dat de auto conform de eisen van Renault gerepareerd is. Omdat Autoschade Herstel Heijstek onderdeel uitmaakt van Autoschade Herstel Groep, een keten met ruim vijftig aangesloten bedrijven, geeft men daarnaast nog eens 7 jaar garantie op schadeherstel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.