Autoschade Herstel Verweij koopt Spoelstra

Autoschade Herstel Verweij uit Den Haag heeft branchegenoot Autoschadebedrijf Spoelstra uit diezelfde plaats overgenomen. Dat levert de koper een verdubbeling van de werkplaatscapaciteit op. Ook het zeskoppige personeelsbestand van Spoelstra verhuist mee.

Vanwege het grote werkaanbod bij de vestiging aan de Theems 25 in Den Haag was Autoschade Herstel Verweij op zoek naar een uitbreiding van de mogelijkheden. Directeur Marco van Wingerde: “Door de overname van Spoelstra gaan wij van negenhonderd naar tweeduizend vierkante meter  werkplaatsoppervlak. Daardoor kunnen wij ons werkaanbod sneller afhandelen. De Spoelstra-locatie aan de Komeetweg dient voorlopig alleen als werkplaats. De vestiging aan de Theems zal alle verdere activiteiten voor beide vestigingen uitvoeren”. Autoschade Herstel Verweij is aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep. Het netwerk van de landelijk opererende formule omvat ruim vijftig bedrijven en bedient zowel zakelijke als particuliere klanten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †