Autoschade Leidsche Rijn na brand verhuisd

Focwa Eurogarantbedrijf Autoschade Leidsche Rijn, onderdeel van de Muntstad Groep, heeft haar werkzaamheden vanaf maandag voortgezet in een nieuw bedrijfspand aan de Damzigt 4 in De Meern. Op 17 november 2010 is brand ontstaan in de spuitcabine van het oude pand, waardoor verhuizing noodzakelijk was.

“Het nieuwe pand is vier keer zo groot als ons tijdelijke onderkomen. In het nieuwe pand is onder meer een afdeling ingericht speciaal voor spot repair en aluminium schadeherstel. Binnenkort ontvangen we van Audi het certificaat Audi Erkend Aluminiumherstel. Hiervoor zijn de medewerkers op cursus geweest bij Audi in Ingelstad (Duitsland)”, aldus Paul de Deugd, bedrijfsleider van Autoschade Leidsche Rijn. De Deugd verwacht dat mede door de complexiteit van de moderne auto’s, merk gerelateerd autoschadeherstel in de toekomst alleen maar zal toenemen.

In het nieuwe pand is veel aandacht besteed aan logistiek en routing. Er zijn twee spuit- en droogcombinaties met maskeerafdeling, geschikt voor wagens tot 3.500 kilo. Daarnaast is er een grote ruimte voor de voorbewerking, voorzien van de nieuwste hefbruggen en werkplekken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.