Autoschade Mosman vijftig jaar

Focwa Eurogarantbedrijf Autoschade Mosman in Helmond bestaat vijftig jaar en dit wordt op 21 april met een feestelijke opendag gevierd. Frans Mosman startte in 1962 de eigen onderneming.

“We hebben ondanks de noodzakelijke schaalvergroting de waarden en normen van ons ambacht nooit verloren”, stelt Harold Mosman, die sinds 1997 directeur en eigenaar is van Autoschade Mosman. “Vandaag de dag is Autoschade Mosman een modern schadeherstelbedrijf van 2.200 vierkante meter op een terrein dat ruim twee keer zo groot is. De 25 medewerkers hebben de beschikking over hoog kwalitatief werkplaatsequipment en worden onder andere ondersteund door lakleverancier PPG.”

Mosman, dat ook aangesloten is bij het Glasgarant-netwerk, heeft voor klanten tijden het herstelproces een wagenpark van twintig auto’s beschikbaar. Het bedrijf heeft ook een eigen lakspuiterij, die zich richt op industrieel en interieur spuitwerk.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.