Op 1 oktober 2021 bestaat grossier Jari Techniek, onderdeel van het AllParts-grossiersnetwerk, 25 jaar. Het grote feest wordt volgende week gevierd, maar op 1 oktober werd uiteraard met de hele familie stilgestaan bij het jubileum.

Robert Eiting is sinds 2018 samen met zijn zus Gineke eigenaar van het grossiersbedrijf dat vader Jan Eiting (foto uiterst links) in 1996 startte in Hoogeveen. In 2019 opende Jari Techniek een tweede vestiging in Assen en begin 2021 nam het bedrijf GroupAuto-collega CAS Automaterialen uit Coevorden over. De komende tijd zal vooral in het teken staan deze twee nieuwe vestigingen te laten doorgroeien.

Feest

Op 1 oktober werd met de medewerkers al even stilgestaan bij het jubileum; de echte festiviteiten vinden volgende week plaats. Robert Eiting: “Dan komt er een groot feest voor de medewerkers van alle vestigingen, hier in Hoogeveen, met een barbecue en een zanger. Voor onze klanten, de autobedrijven hadden we twee jaar geleden het plan opgevat om een huisbeurs te organiseren op een externe locatie, maar daar hebben we, vanwege corona, van afgezien. Ik denk dat dat een heel verstandige keuze is. Misschien dat we volgend jaar wel wat organiseren voor onze klanten.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties