René Leander treedt per 1 oktober 2021 terug als ceo van Bovemij. Dat hebben de raad van commissarissen en René Leander in goed overleg besloten. René Leander zal de komende maanden beschikbaar blijven voor een goede overdracht van zijn werkzaamheden.

René Leander vierde op 1 augustus 2021 zijn 25-jarig jubileum bij Bovemij. René Leander: “Bovemij is uitgegroeid tot de financieel en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. De laatste dertien jaar heb ik daar als ceo aan bij mogen dragen en daar ben ik trots op. Na deze mooie periode zijn de raad van commissarissen en ik samen tot de conclusie gekomen dat het goed is de leiding van Bovemij voor de volgende fase van ontwikkeling over te dragen.”

Gezond

“Het zal niet eenvoudig zijn de deur dicht te trekken maar ik denk dat het voor zowel Bovemij als voor mij goed zal zijn. Ik laat Bovemij met een bijzonder tevreden gevoel achter. Het bedrijf staat er goed voor: Bovemij is gezond en heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet om de ambitieuze uitdagingen waar de mobiliteitsbranche voor staat het hoofd te kunnen bieden.”

De raad van commissarissen buigt zich momenteel over de opvolging van René Leander.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties