Autoschade Nijland sluit aan bij AHGN

Autoschade Nijland uit Hengelo is op 1 september toegetreden tot Autoschade Herstel Groep (AHGN). Het nieuwe lid is opgericht in 1977 en vanaf 2005 is Robert Stoelers eigenaar. Hij koos voor aansluiting, omdat hij zelfstandig ondernemer kan blijven.

Stoelers vindt het belangrijk dat het automatiseringssysteem Apollo van AHGN een belangrijke bijdrage biedt om een goede rating bij opdrachtgevers te realiseren. Binnen Apollo kunnen de aangesloten schadebedrijven gebruik blijven maken van hun eigen backofficesysteem.

Guus van Dreven, directeur Autoschade Herstel Groep: “Autoschade Nijland werkt met de nieuwste reparatiemethoden en goed opgeleide medewerkers. Zo hebben alle autospuiters een milieucertificaat en wordt waar mogelijk gewerkt met alternatieve reparatiemethoden als uitdeuken zonder spuiten.”

Op korte termijn zal bij Autoschade Nijland een audit plaatsvinden voor het certificaat Groen Autoherstel. “Verwachting is dat het schadeherstelbedrijf deze test glansrijk zal doorstaan.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.