Autoschade Steenbeek koopt Schadenet V en M

Autoschade Steenbeek in Vierpolders koopt de schadeherstelwerkzaamheden van Schadenet V en M in Hellevoetsluis. Met ingang van 1 juli gaat het schadebedrijf verder onder de naam Schadenet Steenbeek, waarbij ook de dertien medewerkers worden overgenomen.

Voor Dick Steenbeek van het gelijknamige schadeherstelbedrijf biedt deze overname de mogelijkheid om zijn marktgebied te vergroten. Rinus de Vries (Schadenet V en M) is blij met zijn overnamepartner voor de schadeafdeling omdat hij zijn leaseactiviteiten en bijbehorend dienstenpakket op dit vakgebied verder wil uitbreiden. V en M Leasing blijft gevestigd aan de Christiaan Huygensweg 14 in Hellevoetsluis op industrieterrein Kickersbloem.

Samen met zijn broer Andre runt Dick Steenbeek in Vierpolders Autoschade Steenbeek, die vorig jaar nog het vijftigjarig jubileum vierde. Na de overname zal Dick Steenbeek het aanspreekpunt zijn voor Schadenet Steenbeek in Hellevoetsluis.

Zowel Autoschade Steenbeek als Schadenet Steenbeek zijn een FOCWA Eurogarantbedrijf.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *