Autoschade V.E.S. bij Autowereld Topselect

Autoschade V.E.S. in het Noord-Limburgse Heijen heeft zich aangesloten bij Autowereld Topselect, dat zich richt op samenwerking tussen onafhankelijke auto(schade)bedrijven. De organisatie omvat nu zeven leden.

De meest recente toetreder biedt behalve schadeherstel ook ruitschadeherstel aan, reparatie van airconditioning en het spuiten van onderdelen ten behoeve van industriële opdrachtgevers. UPDATE 16 juni: inmiddels is ook iClean Carwash Naarden toegetreden. Behalve het wassen van auto’s biedt dit bedrijf ook ter plekke reparatie van cosmetische schade aan.

De stichting Autowereld Topselect wil op regionaal niveau subbranches binnen de automotive verbinden, bijvoorbeeld schadebedrijven, wasstraten, autobedrijven, autohandelaren en bandenspecialisten. De doelgroep bestaat uit onafhankelijke ondernemers die samenwerking zoeken zonder eigenheid en autonomie te verliezen. Volgens bestuursvoorzitter Sander Gorissen lopen er gesprekken met vijftien tot twintig aspirant-leden. Er ligt geen doelstelling in aantal leden, wel in spreiding. “We streven landelijke dekking na door in elke regio van ons land vertegenwoordigd te zijn. Dat gaat wat ons betreft verder dan een lid per provincie. Maar belangrijker nog dan aantallen is dat bedrijven die instappen overtuigd zijn van de kracht van samenwerking.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *