Autoschadeteam De Muynck naar Fleetrepair

Fleetrepair heeft haar netwerk truckschadeherstellers deze maand verder uitgebreid met Autoschadeteam De Muynck in Borssele. Hiermee telt het netwerk van Fleetrepair nu 15 vestigingen.

Autoschadeteam de Muynck is in Zeeland al generaties lang een begrip in groot schadeherstel. Binnen de groep van Autoschadeteam-bedrijven neemt De Muynck schades aan bedrijfswagens boven 3,5 ton voor zijn rekening en de onderneming beschikt daarvoor over de modernste faciliteiten, waaronder diverse richtvloeren en vijf spuitcabines die voorzien zijn van robottechnologie.

Armand van Haasteren van Fleetrepair: “Autoschadeteam is in Zuidwest-Nederland de grootste speler op dit gebied, waarbinnen De Muynck Techniek het deel truckschadeherstel voor zijn rekening neemt. Met de benoeming van De Muynck heeft FleetRepair een belangrijk nieuw lid binnen de landelijke organisatie om ook in de regio zuid-zuidwest goed vertegenwoordigd te zijn. Bovendien heeft Autoschadeteam ook een innamepunt geopend in Roosendaal aan de Bredaseweg 225, waarmee ook de regio West-Brabant is afgedekt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.