Autotaalglas Weert Franchisenemer van het Jaar

Dave van der Loo, eigenaar van Autotaalglas Weert is uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2011. De verkiezing wordt jaarlijks door Autotaalglas gehouden onder de franchisenemers van alle 53 vestigingen. Op de tweede plaats is Henk Vink van de vestiging in Apeldoorn geëindigd en op de derde plaats Jack van Dijke uit Goes.

Winnaar Dave van der Loo: “De prijs van beste Franchisenemer van het Jaar is de belangrijkste interne waardering die je kunt krijgen voor de prestaties van ons hele team. Mijn medewerkers hebben hiermee laten zien dat zij heel goed begrijpen wat ik van hen verwacht en wat ze moeten uitstralen en dat is de grootste prijs die je kunt winnen.”

Autotaalglas is een landelijke formule die volledig bestaat uit franchisenemers. Via Autotaalglas.tevreden.nl hebben inmiddels ruim 55.000 automobilisten een uitgebreide klantbeoordeling ingevuld en daarbij het eindcijfer 8,5 aan de keten gegeven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *