Autotrack partner Remarketing Event 2013

Autotrack.nl is partner geworden van het Remarketing Event, dat op 21 maart 2013 georganiseerd wordt. De autowebsite wil graag een bijdrage leveren aan het evenement door kennis te delen, nieuwe inzichten op te doen en haar leden te informeren.

Fréderique van de Poll, Business Unit Manager van Autotrack.nl: “Onze nominatie van vorig jaar voor de Remarketing Event Award bevestigt dat wij dezelfde waarden als de organisatie van het evenement hoog in het vaandel hebben staan, namelijk transparantie. Al jaren maken wij ons hard voor meer transparantie in de automotive branche. Volledige en juiste informatie over de auto, aanbieder en inzicht in bezitskosten leidt tot meer duidelijkheid en vergroot het consumentenvertrouwen. Autobedrijven krijgen daardoor ook beter inzicht in het gehele inkoopproces.”

Het vergroten van transparantie vergt een omslag van de hele autobranche. “Het was dan ook een logische keuze voor ons om partner van het Remarketing Event te worden”, aldus Van de Poll.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *