Autoweek lanceert jaarlijks auto-event

Zelf de nieuwste auto’s testen op een heuse kombaan: die kans biedt Autoweek de bezoekers van hun nieuwe, jaarlijkse auto-event dat in juni 2014 voor het eerst wordt gehouden. Onder de naam Autoweek Live wordt het voor autoliefhebbers drie dagen lang genieten op het RDW-terrein in Lelystad.

Autoweek laat op het event letterlijk haar blad en website tot leven komen met zeven activiteiten: Supercars, Test ‘m Zelf, Autolab, Occasions, Meeting Point, Classics en Pitshop. Het is er allemaal. Dromen en realiteit komen op verrassende wijze bij elkaar, want ook de nieuwste modellen ontbreken niet en zelfs primeurs voor Nederland worden verwacht.

Bezoekers kunnen er bijvoorbeeld met de auto de hoofdrol spelen in de populaire rubriek Klokje Rond maar ook zien hoe een APK-keuring precies werkt, of de inbouw van een LPG-installatie. Daartoe worden op Autoweek Live workshops georganiseerd, naast tal van presentaties met bekenden uit de autobranche en de redactie van Autoweek.

Plankgas over kombaan

Uniek is de mogelijkheid om testritten te maken. Kilometers aan asfalt is ter beschikking voor de bezoekers voor ruim 9.000 testritten. Bovendien zal Autoweek een aantal grote namen plankgas laten geven op de kombaan van het RDW-terrein.

Autoweek Live wordt gehouden op 7, 8 en 9 juni, drie dagen waarbij op minimaal 30.000 bezoekers wordt gerekend. De kaartverkoop start in maart. Abonnees van Autoweek krijgen korting op de entree. Via de website Autoweeklive.nl die op 18 december online gaat, kunnen tickets worden gereserveerd en wordt de komende weken steeds meer prijsgegeven over het programma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *