Avis draait 360 graden

Avis Autoverhuur heeft haar productportfolio uitgebreid met een all-inclusive service, waarbij zowel de huurauto, verzekeringen en schadeafhandeling inbegrepen zijn. Het eigen risico van de verzekering is hierbij volledig gedekt. Zij noemt dit zelf de 360 graden service.

Armand Kiès, internationaal verkoopmanager bij Avis Budget Nederland: “Autohuurders ondervinden vaak veel ongemak in geval van onverwachte autoschade met een hoop papierwerk en geregel als gevolg. Avis Autoverhuur speelt hierop in met het 360 graden product. Uit het explosief groeiende aantal reserveringen blijkt dat er bij onze klanten veel behoefte is aan deze all-inclusive service.”

Het nieuwe Avis-product is momenteel in bijna dertig landen te boeken en Avis verwacht dat het aantal de komende tijd gestaag zal groeien.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *