Baaf Automotive wint Kracht van Delft

De Kracht van Delft is gewonnen door garagebedrijf Baaf Automotive. De jury van de jaarlijkse verkiezing voor ondernemers roemde de groeikracht van het bedrijf. Het evenement wordt jaarlijks op initiatief van Rabobank georganiseerd.

Volgens eigenaar Manfred Bavelaar gaat het bij Baaf Automotive vooral om kansen zien en je volledig focussen op het ondernemerschap. “Dwars door de crisis heen is het ons gelukt om te groeien en dat kan alleen als je je onderscheidt. In de particuliere markt doen we dat vooral met de verkoop van auto’s tot een bedrag van 5000 euro. Voor het MKB zijn we de ideale partner door onze gunstige tarieven, snelle service en persoonlijk contact. Wij zijn merkonafhankelijk, dus bij ons geen dure onderdelen en dat scheelt al snel in de kosten.”

Bavelaar laat weten dat het bedrijf harder is gegroeid dan verwacht en dat de omzet verviervoudigd is. “We zitten nog volop nieuwe ideeën. Binnenkort lanceren we de website Verkoopmijnauto.nl. We ondersteunen particulieren bij de verkoop van hun auto door voor ze te adverteren, de auto voor hen te koop te zetten of door de auto in te kopen. Daaraan gekoppeld starten we met de Baaf Automotive Academy, waar we stagiaires een plek bieden om te leren en om te verblijven, zodat ze snel kunnen schakelen bij online vragen van klanten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.