Bart Timmermans voorzitter Exponentia

Met ingang van 1 augustus 2012 zal Bart Timmermans, algemeen directeur van Johnson Controls, het voorzitterschap van Exponentia in de Benelux overnemen van Menno Schönlank van Valeo. De laatste heeft zich de afgelopen drie jaar ingezet voor een verdere ontwikkeling van Exponentia. Vanwege een uitbreiding van zijn takenpakket bij Valeo is een continuering van het voorzitterschap niet meer mogelijk.

“Exponentia zal zich meer moeten profileren in de markt. Bovendien moet Exponentia beter op het netvlies van de onafhankelijke garagist komen te staan. Alleen op deze manier kan Exponentia succesvol zijn. Dit is ook wat we zien in de ons omringende landen”, aldus Timmermans.

Exponentia zal in de toekomst actiever in de Belgische en Nederlandse markt gaan optreden om op deze manier dichter bij de onafhankelijke garagist te komen staan. Bovendien biedt het per direct een aantal nieuwe trainingsmodules aan, dit betreft onder andere start-stop, hybride systemen, elektrificatie van het voertuig, diesel en diesel partikel filters, voertuigdiagnose, strategie voor de vervangingsmarkt en nieuwe technologieën. Hiermee verwacht het trainingsinstituut nog competitiever te kunnen optreden in de markt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *