Bas Koeten Racing en de Groene Band

Op de Bavaria City Racing van afgelopen weekend is er tussen Bas Koeten Racing en de Groene Band een samenwerking getekend. De racebanden van het 25 auto’s tellende wagenpark worden in samenwerking met De Groene Band gerecycled tot nieuwe producten als bierviltjes, broekriemen, muismatten, tassen en telefoonhoesjes.

“De Groene Band is bezig zich in de markt te onderscheiden op bandengebied en MVO. Deze overeenkomst is het startschot voor het uitrollen van dit concept. Zowel de particuliere als de zakelijke markt zullen worden benaderd, waarbij Bas Koeten Racing de eerste zakelijke deelnemer wordt binnen het concept”, aldus Willem Nijhof van de Groene Band.

Zijn collega Martijn Gootjes vult aan: “We maken al riemen van gerecyclede autobanden, maar we onderzoeken nu ook de mogelijkheden om de buckles (gespen) te maken van gerecyclede autowrakken. Bij bepaalde modellen tassen van gerecyclede autobanden zijn dragers van gerecyclede autogordels.”

Bas Koeten wil met de samenwerking aantonen dat ze de sport zo duurzaam mogelijk willen uitvoeren. “Bovendien hebben we relatiegeschenken in handen die enorm tot de verbeelding spreken bij onze sponsors en relaties.”

Tijdens Bavaria City Racing werden de gerecyclede producten aan het grote publiek getoond.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *