Basf benoemt nieuwe keyaccountmanager

Basf Coatings Services heeft per 1 januari 2012 de 39-jarige Jan van Kleef aangesteld als keyaccountmanager. Hij werkt al langer bij Basf en volgt Arjan Klijn op, die sinds begin dit jaar benoemd is tot internationaal keyaccountmanager OEM/Refinish bij Basf in Münster Duitsland.

Van Kleef zal zich in zijn nieuwe rol richten op het optimaal invullen van de behoeften van grote partijen binnen de schadeherstelbranche, zoals importeurs, dealerholdings en schadeketens. Binnen Basf vervulde hij al de functies managementconsultant en verkoopmanager Glasurit Nederland. “Hij is dus geen onbekende in de schadeherstelmarkt en heeft de afgelopen jaren een breed netwerk opgebouwd in de automotive branche”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Eind 2011 hebben de kleurontwerpers van Basf Coatings de jaarlijkse wereldwijde trendprognose opgesteld voor automobielkleuren. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.