Benjamin Lecointre nieuwe marketingmanager Valeo

Benjamin Lecointre is vanaf 1 juni werkzaam als divisie-marketingmanager Valeo Service Benelux en Scandinavië. Hij volgt Michel Geisen op die vanaf 1 juni de functie van kwaliteitsmanager Valeo Service Northern Europe bekleed.

Benjamin Lecointre was eerder werkzaam als marketingmanager voor Valeo Service Activity in Frankrijk en heeft voorheen verschillende functies bij onder andere Nissan en Renault vervult. Benjamin Lecointre rapporteert direct aan Menno Schönlank, algemeen directeur van Valeo Service Germany en Valeo Service Benelux.

Valeo

Valeo Service heeft een van de meest uitgebreide productprogramma’s in de vervangingsmarkt met 269 productlijnen die 13 voertuigfuncties afdekken voor personen- en bedrijfswagens, en is hiermee een echte multispecialist. De producten en diensten voor de Benelux en Scandinavië worden geleverd via het Noord-Europese distributiecentrum in Helmond, Nederland. Valeo Service spant zich al vele jaren in voor het behoud van het milieu en levert diverse oplossingen die aansluiten op haar betrokkenheid hierbij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *